Masthead Approved used
 
Programul Ford Approved - vehicule rulate
Ford lansează Ford Approved în Romania, programul Ford de Vehicule Rulate Certificate. Ce înseamnă Vehicul Rulat Certificat Ford? Un vehicul produs în uzinele Ford, vândut printr-un dealer Ford, întreținut la termen cu materiale Ford respectând procedurile Ford și care este inspectat, revizuit și certificat de către un specialist Ford. În plus, vehiculele Ford Approved au un rulaj maxim de 120.000 km, sunt puse în circulație de cel mult 5 ani și sunt însoțite de o garanție de cel puțin 12 luni și de servicii de Asistență Rutieră.
  
Bineînțeles, poți cumpăra aceste vehicule doar de la dealerii Ford incluși în programul Ford Approved, beneficiind de asistență de specialitate din partea consilierilor Ford. Aceștia sunt pregătiți pentru a-ți oferi toate informațiile de care ai nevoie ca să îți alegi mașina cea mai potrivită. Dacă dorești să achiziționezi mașina ta Ford Approved apelând la un instrument de finanțare (credit sau leasing financiar), la dealeri vei găsi toate informațiile și vei fi sprijinit pentru întocmirea documentelor necesare.
  
Mai jos ai toate informațiile privind calificarea vehiculelor Ford Approved și pregătirea tehnică a acestora, Garanția Ford Approved și Asistența Rutieră, lista dealerilor Ford incluși în programul Ford Approved și o parte dintre instrumentele de finanțare disponibile la dealer pentru achiziția unui vehicul Ford Approved.
  
Pentru a vedea oferta de vehicule Ford Approved, accesează legătura de mai jos și vei fi direcționat către site-ul de vânzare a vehiculelor rulate disponibile la dealerii Ford din program, site în care vei găsi pe lângă vehiculele Ford Approved și alte vehicule, atât marca Ford cât și alte mărci.
  
Certificare și pregătire tehnică
Pentru a fi calificat ca vehicul Ford Approved, fiecare vehicul Ford va trece printr-o serie de verificări documentare și tehnice. Dacă oricare dintre criterii nu este îndeplinit, vehiculul nu va fi certificat Ford Approved. Astfel, clienții noștri vor avea un autovehicul rulat cel mult 5 ani, cu un istoric de service complet, cu un parcurs de cel mult 120.000 km și care trece printr-o serie de verificări. 
  
Pentru început, sunt verificate documentele de proprietate, seriile de caroserie și documentele care atestă întreținerea corespunzătoare a mașinii pentru ca tu să ai siguranța că îți cumperi un vehicul corespunzător exigențelor Ford Approved astfel încât să folosești mașina fără nicio grijă.
  
După această primă inspecție, se trece la verificarea tehnică executată de către un tehnician instruit de către Ford. Acesta verifică roțile, frânele, șasiul, nivelurile de umplere cu fluide, motorul și trenul de rulare, piesele electrice și cele mobile, exteriorul și interiorul mașinii iar la final, pentru a completa procesul de inspecție în condiții cât mai apropiate de cele ale utilizării normale, face o probă de drum. 
 
Dacă în cursul procesului de inspecție sunt identificate situații ce presupun intervenția în vederea aducerii în starea de funcționare normală pentru vârsta și rulajul vehicului, aceste intervenții sunt realizate în atelierul Ford, cu piese de origine, conform indicațiilor și specificațiilor producătorului. Astfel, tu vei avea o mașină corespunzătoare din punct de vedere tehnic pe care să te bazezi în orice situație.
 
În plus, pentru a avea libertatea de utilizare asemănătoare unui vehicul nou, te asigurăm că până la următoarea revizie poți parcurge liniștit 20.000 km sau pot trece 12 luni fără probleme (oricare dintre limite este atinsă prima). Și mai mult, până la următoarea Inspecție Tehnică Periodică aveți un interval mai mare de 12 luni (cu excepția cazurilor în care legea impune efectuarea Inspecției Tehnice Periodice la un interval mai mic decât 24 de luni în funcție de utilizarea vehiculului).
 
Garanție și Asistență Rutieră
Garanția vehiculului Ford Approved acoperă o perioadă de cel puțin 12 luni din momentul cumpărării. Aceasta poate fi compusă din garanția de bază a vehiculului nou, garanția extinsă Ford Protect sau garanția specifică Ford Approved, oricare dintre ele acoperind total sau parțial cele 12 luni menționate. 
  
Astfel, pentru un vehicul care mai are 6 luni din garanția de bază și care nu beneficiază de garanția extinsă Ford Protect, asigurarea celor 12 luni minime de garanție se face prin adăugarea la garanția de bază rămasă a unui interval de 6 luni de garanție Ford Approved. Dacă un vehicul nu beneficiază la data vânzării ca vehicul Ford Approved de nici una dintre garanțiile de bază sau Ford Protect, garanția va fi asigurată pentru o perioadă de 12 luni de către garanția Ford Approved.
  
Ce acoperă garanția Ford Approved? Pentru a vedea toate acoperirile, excluderile și condițiile produsului Ford Approved, accesează legătura... 
  
Asistența Rutieră este asigurată pentru o perioadă de până la 12 luni prin programul Ford Asistență12. Programul include Servicii de Asistenţă Rutieră disponibile timp de 12 luni sau până la următoarea revizie periodică, oricare situaţie apare prima. Pentru detalii suplimentare accesează pagina programului Ford Asistență12.
 
Finanțarea
Când decizi să cumperi o mașină, una dintre opțiuni ar fi aceea de finanțare a achiziției. Folosind instrumentele de finanțare pentru autovehicule rulate (credit sau leasing financiar) ai posibilitatea de a accede imediat la un automobil de valoare mai mare decât suma disponibilă în momentul achiziției sau de a folosi o parte din banii disponibili pentru a te ocupa de alte priorități. La dealerii Ford Approved vei primi toate informațiile necesare pentru a lua cea mai bună decizie.
 
Creditul Ford Promo
Un produs de finanțare este creditul în lei pentru autovehicule rulate oferit de partenerul nostru, UniCredit Consumer Financing. Prin intermediul acestuia, obții costuri reduse comparativ cu alte credite de nevoi personale. Finanțezi și asiguri mașina cu un singur drum la sediul dealerului, fără complicații, fără drumuri suplimentare și fără birocrație.
Creditul în LEI cu dobândă variabila de 7.5% pe care îl poți accesa în 3 pași simpli:
 1. Alegi autovehiculul, discuți oferta de credit și ți se prezintă pe loc lista de documente necesare dosarului de finanțare. Totul în showroom, fără drumuri suplimentare!
 2. După analiza și aprobarea dosarului, semnăm contractul de credit.
 3. Îți ridici mașina!

Oferta Credit Ford Promo presupune:

 • Dobanda variabila 7.5%, cu modificare de ROBOR la 3 luni;
 • Avans min – 10%
 • Comision lunar de administrare credit – 39 lei;
 • Comision de analiza dosar – 790 lei
Pentru un autoturism in valoare de 50.000 lei (cu TVA), avans 5.000 lei, valoarea totala a creditului va fi de 45.000 lei pe 60 luni: rata anuala a dobanzii variabila 7.5% (ROBOR la 3 luni + 6.74%), comision de analiza dosar 790 lei, comision lunar de administrare credit 39 lei, valoarea ratei lunare (pentru rate egale) 956.5 lei, valoarea totala platibila 57.393 lei, DAE 10.49%.

Avantaje ale creditului auto:
 • Credit dedicat mașinii – credit conceput special pentru mașina ta care implică costuri mai mici față de creditele de nevoi personale;
 • Transparență – nu există comisioane sau taxe ascunse;
 • Accesibilitate – ai la dispoziție modalități multiple de plată a ratelor, tu trebuie doar să alegi varianta potrivită ție.
    
Leasing Financiar cu Ford Leasing
Parametrii produsului Ford Leasing:
 • este disponibil pentru mașini rulate comercializate de către dealerii autorizați;
 • se adresează persoanelor fizice, PFA și companiilor pentru achiziţii în Euro şi Lei și reprezintă o oportunitate pentru completarea parcului auto cu cele mai mici costuri de finanţare. 
Oferta* Ford Leasing presupune:
 • Dobândă de la 4,99% variabila;
 • Avans de la 20% din preţul autoturismului;
 • Perioadă de finanţare flexibilă – de la 12 până la 60 de luni;
 • Comision lunar de administrare - 0,05%;
 • Comision de analiză a dosarului de 2,5% din preţul de achiziţie;li>
Avantaje
 • Confort – accesezi finanțarea și asigurarea într-un singur loc: la dealerul tău.
 • Transparență – toate comisioanele și taxele îți sunt prezentate la semnare, nu există comisioane ascunse.
 • Promptitudine – răspundem prompt și soluționăm rapid orice solicitare a ta.
*Oferta Ford Leasing de mai sus adresată persoanelor juridice şi fizice este supusă unor termeni şi condiţii, valabilă până la 31.03.2016, în limita stocului disponibil, pentru automobilele rulate achiziţionate prin Unicredit Leasing Corporation IFN SA. Exemplu de calcul: pentru un autoturism în valoare de 8.000 Euro (cu TVA), avans 1.600 EUR (minim 20%), pe 60 luni, rata anuală a dobânzii (variabilă) 4,99%, comision de analiză dosar 2.5 % din preţul maşinii (200 EUR), comision lunar de administrare 0,08% (3.20 EUR), valoarea ratei lunare 122,28 EUR (TVA inclus), valoarea totală plătibilă 9.456,80 EUR, DAE 9,21%. În calculul ratei lunare nu s-a inclus asigurarea CASCO.